Ugrás a tartalomhoz
művészek:
Bocsi Eszter kiemelt kép

Bocsi Eszter

Behance
instagram.com/littledarkdoodles
instagram.com/eszter.bcs

Bocsi Eszter (1992) képgrafika szakon végeztem a Magyar Képzőmüvészeti Egyetemen 2018-ban. Főként sokszorosított grafikával, azon belül rézkarccal foglalkoztam az egyetemi éveim alatt, majd ennek végeztével a tusrajzban találtam meg a továbblépés lehetőségét, eszköz és mühely hiányában. Munkáim alapját adja a különböző arányban együtt használt vonal és folt, a kontúr megléte vagy annak hiánya.
Az egyetemi években meghatározó témám volt a város, az építészet, az ember és az épített tér viszonya. Szerintem az alkotás egy lehetséges útja az élet során szerzett személyes benyomások, konfliktusok, ember-ember, ember-hely viszonyok feldolgozásának.
Azóta szabadidőmben egy illusztrációs projekten dolgozom, ami egy hosszú távú kísérletezés a saját grafikai világom felépítésére, ebben kaptam sok inspirációt és löketet az inktobernek köszönhetően. Nagyon érdekel a könyvillusztráció és a képregények világa, amikor tehetem munka mellett portfóliót építek és többnyire saját ötleteken dolgozom, mind a korábbi fő témám kapcsán, mind az újabb figurális vonalon, kíváncsian várva hol ér össze a kettő.